Ігор Гузь, депутат Волинської обласної ради та голова Волинської обласної організації партії «За Україну!» закликав голову обласної ради Анатолія Грицюка внести в порядок денної чергової сесії Волинської обласної ради, яка відбудеться 25 червня, виступ Драко Валерія Федоровича, начальника ДАІ у Волинській області для пояснень дій очолюваного ним відомства, яке чинило відвертий тиск на тих перевізників, які співпрацюють з представниками опозиційних політичних партій.

Події напередодні мітингу опозиційних сил, який відбувався в Києві 27 квітня 2010 року, супроводжувалися тиском на водіїв автобусів у вигляді необґрунтованих штрафів і погроз звільнити керівників підприємств-перевізників.

Дана поведінка суперечить принципам розвитку демократичного суспільства та повертає Україну, і Волинську область зокрема, до її авторитарного минулого.

«Якщо владні установи будуть і далі проводити таку політику – то викличуть не лише активізацію опозиційних сил, але й масові протестні акції населення, для якого повернення авторитарних умов життя є неприпустимими з позицій демократичного розвитку нашої держави.  Влада у своїх діях перед народом має бути чистою і нести відповідальність за всі свої дії!» – прокоментував свій заклик Ігор Гузь.


Попередня новинаІгор Гузь заявив про готовність через дезінформацію подати до суду на заступника голови ОДА Олександра Курилюка Наступна новинаІгор Гузь звернувся до волинської прокуратури з проханням дати оцінку діям правоохоронців