15 лютого в обласній раді утворено міжфракційне об’єднання «Об’єднана опозиція «Батьківщина». Про це під час сесії повідомив голова обласної ради Володимир Войтович.

До міжфракційного об’єднання увійшли 17 депутатів фракцій «Батьківщина» та «Фронт Змін»  Валентин Кошельник, Анатолій Грицюк, Роман Карпюк, Валентина Блінова, Василь Васковець, Валентина Касарда, Олександр Свирида, Валентин Вітер, Євген Недищук, Людмила Кирда, Віктор Коротун, Михайло Корінчук, Богдан Дівнич, Сергій Іванюк, Віктор Радчук, Юрій Лазаренко . Співголовами об’єднання обрано Романа Карпюка (ВО «Батьківщина») та Ігоря Гузя («Фронт Змін»).

За словами Ігоря Гузя таке об’єднання вже давно назріло, адже опозиція і в парламенті, і в повсякденній політичній діяльності працює спільно.

«Діючи в форматі міжфракційного об’єднання, депутати від опозиції зможуть краще захищати інтереси волинян в обласній раді», – вважає Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя  


Попередня новинаЛілія Гриневич у Луцьку: "Мій обов'язок - захист прав кожного виборця" Наступна новинаІгор Гузь: "Партія регіонів втрачає свій вплив у Волиньраді" + ФОТО