Учора, 18 жовтня, пізно ввечері активісти «Батьківщини» спіймали на гарячому  Михайла Кононовича, кандидата у народні депутати України від КПУ по списку, коли він поширював листівки із брехливою інформацією проти кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя.

Першою дізналася про провокативні дії стосовно опозиційного кандидата активістка штабу «Батьківщини» Майя Москвич. «Близько 23:00 години мені повідомили, що невідомі в районі вулиці Тараса Боровця, 3 поширюють агітаційну листівку проти Ігоря Гузя. Це липова листівка на дуже хорошому папері, ідентична дизайнові та кольоровій гаммі агітаційним матеріалам кандидата», – сказала вона.

Активісти та журналісти від «Батьківщини» під’їхали за вказаною адресою. Як з’ясувалося на місці події,  кілька «виконавців» поширювали по поштових скриньках будинків контрагітаційні листівки.  Коли провокаторів «застукали»,  стало відомо, що один з цих людей кандидат у народні депутати від Комуністичної партії  Михайло Кононович.

При запитанні: «Чому ви поширюєте листівки проти Ігоря Гузя?». Михайло Кононович та люди, які були поруч із ним у відповідь  відразу  почали грубити, ображати. Це було зафіксовано на відео. Злякавшись журналістів, провокатори втекли.

Саме такі наклепницькі листівки розповсюджували провокатори

 

Ці «чорні» листівки містять наклепницьку, брехливу інформацією проти кандидата Ігоря Гузя. Юристи Об’єднаної опозиції «Батьківщина» вже звернулися до прокуратури стосовно притягнення до відповідальності цих людей за виготовлення та розповсюдження фальшивої листівки, та неправомірне використання стилю та символіки кандидата у народні депутати Ігоря Гузя. Адже статті 28 і 38 Основного закону, а також статті 297 і 299 Цивільного кодексу закріплюють право кожного на повагу до його гідності та честі, а також на недоторканність ділової репутації.

 

  Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь: «Партію регіонів та Степана Івахіва потрібно зупинити!» Наступна новинаЗвернення Олега Тягнибока на підтримку кандидата у народні депутати України Ігоря Гузя