Днями кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігор Гузь провів зустрічі з виборцями сіл Вербка, Бахів, Гішин, Тойкут Ковельського району та Смоляри Свитязькі, Прип’ять, Пехи, Самійличі Шацького району.

Зустріч у кожному селі складалася з двох блоків – виступу кандидата та живої дискусії. Селян цікавили актуальні проблеми сьогодення – труднощі з працевлаштуванням, пенсійна реформа, мовне питання, безплатна медицина, розпаювання землі, виплата допомог «дітям війни» та ін.

 «Народний депутат зобов’язаний писати закони для людей, щоб вони відчували справедливе життя. Коли є конкретні проблеми в державі, то саме депутат повинен знайти шляхи для їх усунення. Ось наприклад, будівництво шкіл в окрузі, очищення води в річці Турія, реорганізація ветсанзаводу та багато інших питань – знайдуть своє вирішення тільки після запровадження необхідних законів», – зазначав Ігор Гузь під час зустрічей.

Зокрема, у Гішині громада попросила кандидата у народні депутати вияснити ситуацію з грошима, які виділила держава на реконструкцію Дмитрівської церкви 1567 року. Ні грошей, ні ремонтних робіт селяни так і не побачили. До слова, пам’ятці архітектури національного значення виділили 1,9 млн грн. Ігор Гузь пообіцяв це питання підняти під час сесії обласної ради.

 Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя

 


Попередня новинаЗа кандидата від опозиції Ігоря Гузя проголосували б більшість виборців округу Наступна новинаІгор Гузь зустрівся із парафіянами УПЦ КП міста Ковеля