Президент України звільнив із займаної посади голову Рожищенської  РДА Сергія Горбача. Про це повідомляється на  офіційному інтернет-представництві Президента. Нагадаємо, що 28 листопада депутат обласної ради від партії «Фронт Змін» Ігор Гузь звернувся до голови Волинської ОДА із вимогою подати клопотання Президенту України про звільнення районного чиновника за участь в ДТП в нетверезому стані.

У відповідь на звернення Борис Клімчук повідомив, що порушить таке клопотання перед Президентом України. Як повідомляється у відповіді голови облдержадміністрації клопотання про звільнення Сергія Горбача направлено 30 листопада 2011 року.

Нагадаємо, що Ігор Гузь оприлюднив у в місцевих ЗМІ інформацію про те, що в ніч з 6 на 7 листопада 2011 року член «Партії Регіонів», голова Рожищенської районної державної адміністрації Горбач Сергій Васильович, їхав службовим автомобілем марки Daewoo Lanos АС 5556 АІ додому з м. Рожище до села Щурин, і в районі села Ужова розбив автомобіль вщент. Як свідчать очевидці причиною ДТП стало сильне алкогольне сп’яніння Сергія Горбача.

Оприлюднена депутатом інформація набула великого розголосу в засобах масової інформації, що й посприяло звільненню Сергія Горбача.

«Я позитивно оцінюю звільнення голови Рожищенської РДА. Чиновники, які напідпитку сідають за кермо, та ще й службового автомобіля, не мають права керувати державними установами. Але правоохоронні органи повинні ще дати відповідь хто буде відшкодовувати збитки та чи не було постраждалих у цьому ДТП. Принагідно хочу подякувати журналістам, які висвітлили цей інцидент, тільки завдяки їх роботі чиновника вдалося покарати» – заявив Ігор Гузь.

 Прес-служба депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя

 


Попередня новинаЖителі Нововолинська потрапили в інформаційну блокаду – Ігор Гузь Наступна новинаФактор «Палиці»