Понад 50 тис. мешканців міста Нововолинськ і навколишніх сіл, на даний момент не мають змоги дивитися державний телеканал «Перший національний». Це пов’язано із тим що сигнал, який подається на місто із найближчої телевежі, надто слабкий.  У зв’язку із цим депутат обласної ради  від партії «Фронт Змін» Ігор Гузь звернувся до голови Волинської обласної державної адміністрації та представництва Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення у Волинській області із вимогою виправити цю ситуацію.

«Перший національний» є державним каналом і в його ефірі озвучується важлива для населення інформація, тому неприпустимо, щоб на території Волинської області існували такі «білі плями», де люди не мають змоги дивитися державний телевізійний канал» – йдеться у зверненні.

Ігор Гузь наголошує, що «Перший національний» фінансується із державного бюджету, тобто існує за кошти платників податків – за кошти кожного громадянина України, в тому числі і жителів міста Нововолинськ. А значить держава зобов’язана забезпечити безперебійну трансляцію державних каналів по всій території України.

«Фактично сьогодні склалася така ситуація, що мешканці Нововолинська – одного з найбільших міст Волині – знаходяться в інформаційній блокаді! Вони не можуть елементарно подивитися новини по телевізору. Я вважаю що обласна влада має негайно втрутитися і вирішити цю проблему» – заявляє Ігор Гузь.

Прес-служба

депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь: "У Луцьку Сталін не пройде!" Наступна новинаНа вимогу Ігоря Гузя голову Рожищенської РДА таки звільнено