В селі Смідин розпочався капітальний ремонт школи. В будівлі вже замінено дерев’яні вікна на склопакети та розпочато монтаж нового даху. На черзі – добудова нового спортивного залу для школярів. Нагадаємо, що цього річ на ремонт та реконструкцію школи було виділено 2,5 млн. грн. Це вдалось зробити лише після особистого втручання депутата Волиньради Ігоря Гузя, який обирався від Старовижівського району.

Питання ремонту школи зрушилось із «мертвої» точки лише після неодноразових звернень Ігоря Гузя до керівництва обласної ради та обласної державної адміністрації та після залучення до цієї проблеми телеканалів «Інтер» та ICTV.

«Ми спільно з мешканцями села Смідин, журналістами змогли переконати депутатів, що ремонт Смідинської школи є необхідним та нагальним. Адже будівля валиться на очах! Ми домоглися того що на ремонт школи було виділено 2,5 мільйона гривень з державного бюджету. Це серйозна допомога сільській освіті, бо самотужки ні сільська, ні районна рада таких грошей не знайшли б. Сьогодні, після того як роботи розпочались важливо проконтролювати, щоб кошти були витрачені ефективно і школу відремонтували «на совість» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя


Попередня новинаДепутати місцевих рад партії «Фронт Змін» вчилися ефективно працювати Наступна новинаІгор Гузь: "У Ковелі місцева «Еліта-Центр» нагріла людей на мільйони гривень!"