Національний Альянс, як організація, що стоїть на засадах націоналізму, завжди виступала за об’єднання правих політичних сил у один виборчий блок. Тому підтримує створення блоку „Рух – Українська правиця”, до складу якого увійшли Українська Народна Партія, Народний Рух України та Українська Республіканська Партія „Собор”.

Однак вірогідність того, що даний блок подолає бар’єр у 3% лишається непевною. Вибори-2007 – це унікальний шанс для правих сил таки увійти до складу Верховної Ради України, аби мати вплив на політичну ситуацію та процеси державотворення, відстоювати інтереси української Нації. Його варто використати, доклавши максимум зусиль.

Тому ми звертаємося до Юрія Костенка, Бориса Тарасюка та Анатолія Матвієнка з проханням розпочати конструктивний діалог з тими правими силами, які поки лишаються „за бортом”, – Всеукраїнським об’єднанням „Свобода” та Конгресом Українських Націоналістів – з метою долучення їх до своїх лав.

Праві сили повинні відмовитися від власних амбіцій і згуртуватися навколо спільної Ідеї – побудови сильної незалежної України. Ми сильні, коли ми разом!

Слава Україні!


Попередня новинаІгор Гузь: „Національний Альянс підтримує рішення Президента про розпуск Верховної Ради” Наступна новинаДепутатський запит стосовно присвоєння звання Почесний громадянин Волині - Мелетію Семенюку